Blogi

2 avointa työpaikkaa GBP:llä

Haluatko olla tekemässä rakennusalasta energia- ja ympäristöystävällisempää tai auttaa rakentamaan terveellisempiä taloja?

Green Building Partners hakee nyt tekijöitä kahteen tehtävään:

1. HANKKEIDEN RAKENNUSFYSIKAALISEN OHJAUKSEN PROJEKTIKONSULTTIA

Haemme osaajaa, jonka tehtäväkuvaan kuuluvat rakennushankkeiden suunnittelu- ja rakentamisvaiheen ohjaustehtävät liittyen ensisijaisesti sisäilmaston laadunhallintaan, Kuivaketju10-koordinointiin ja rakennusfysikaalisen toiminnan varmentamiseen. Tehtävän ytimen muodostaa suunnittelijoiden ja työmaan kanssa yhteistyössä tehtävä hankkeen ohjaus sekä työmaan aikainen valvonta. Lue lisää rakennushankkeiden terveellisyydestä https://gbp.fi/service/palvelut-rakennushankkeissa/rakennushankkeen-terveellisyys

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta sekä aitoa kiinnostusta kehittyä terveelliseen rakentamisen asiantuntijaksi. Tehtäväkuvasi on muokattavissa nykyisen osaamispohjasi ja kehitystavoitteidesi mukaisesti. Arvostamme toimenkuvaa tukevaa käytännön kokemusta ja koulutusta, rakennusfysikaalisen suunnittelun pätevyyttä sekä mahdollisuutta toimia kosteuskoordinaattorina rakennushankkeissa.

2. RAKENNUSALAN KESTÄVÄN KEHITYKSEN PROJEKTIKONSULTTIA

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen energia- ja ympäristökonsultoinnin projekteihin. Projektikonsulttina toimit ensisijaisesti rakennushankkeiden ohjauksen tehtävissä.

Tehtäväkuvaasi kuuluvat hankeohjauksen energia-, elinkaari- ja ympäristötehokkuuden kehittämisen tehtävät osaamistaustasi mukaan. Kehittymisen myötä tehtävä on muokattavissa osaamisen, mielenkiinnon ja kehitystavoitteidesi mukaan.

Hakemallamme konsultilla on talo-, energia- tai rakentamistekniikan ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto. Arvostamme tehtävää tukevaa erityisosaamista tai -koulutusta sekä kokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävä edellyttää kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta hankkeen ohjaukseen.

Yrityksestämme:

Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen suurimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa https://gbp.fi/reference.

Kollegoinasi on 20 motivoitunutta asiantuntijaa, joiden kanssa on antoisaa työskennellä Pohjoismaiden terveellisimmässä toimistossa https://gbp.fi/pohjoismaiden-terveellisin-toimisto-loytyy-suomesta Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia.

Hakemukset ja lisätiedot:

Timo Rintala, timo.rintala@gbp.fi, 044 7637764

Pekka Mairinoja, pekka.mairinoja@gbp.fi, 044 7664 297