Blogi

GBP hakee osaajia ympäristö-, energia- ja TerveTalo-konsultointiin

Oletko kiinnostunut kehittämään rakennusten ympäristö- ja energiatehokkuutta ympäristöluokitusmalleilla tai kiinnostaako terveellisempien sisäympäristöjen rakentaminen?

Green Building Partners hakee nyt kokeneita ja aloittelevia tekijöitä kolmeen tehtävään:

1. YMPÄRISTÖASIANTUNTIJA

Haemme osaajaa energia- ja ympäristökonsultoinnin projekteihin. Tehtäväkuvaasi kuuluvat hankeohjauksen energia-, elinkaari- ja ympäristötehokkuuden kehittämisen tehtävät osaamistaustasi mukaan. Osaamistasosi mukaan tarjoamme projektipäällikön tai asiantuntijan tehtäviä. Kehittymisen myötä tehtävä on muokattavissa osaamisen, mielenkiinnon ja kehitystavoitteidesi mukaisesti. Aloittelevalle asiantuntijalle monipuoliset projektimme, vakiintuneet projektimallinne sekä kollegoina olevat alan johtavat asiantuntijamme mahdollistava osaamisen nopean kehittäsen. Työssä oppimisen lisäksi tuemme ympäristöluokitus-konsultin pätevyyksien hankkimisessa (LEED, BREEAM, RTS, WELL).

Odotamme sinulta soveltuvaa pohjakoulutusta (talo-, energia- tai rakentamistekniikan ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto). Arvostamme lisäksi tehtävää suorittamista tukevaa erityisosaamista tai -koulutusta sekä kokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävä edellyttää kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta hankkeen ohjaukseen.

2. PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ JA ALOITTELEVA KONSULTTI HANKKEIDEN TERVETALO-OHJAUKSEN TEHTÄVIIN

Haemme osaajia, joiden tehtäväkuvaan kuuluvat rakennushankkeiden suunnittelu- ja rakentamisvaiheen ohjaustehtävät liittyen ensisijaisesti sisäilmaston laadunhallintaan, Terve Talo vaatimuksiin, Kuivaketju10-koordinointiin ja rakennusfysikaalisen toiminnan varmentamiseen. Tehtävän ytimen muodostaa suunnittelijoiden ja työmaan kanssa yhteistyössä tehtävä hankkeen ohjaus sekä työmaan aikainen valvonta. Lue lisää rakennushankkeiden terveellisyydestä https://gbp.fi/service/palvelut-rakennushankkeissa/rakennushankkeen-terveellisyys

TerveTalo-projektipäälikkö

Haemme kokenutta asiantuntijaa vastaamaan vaativien sairaala-, koulu- ja päiväkotihankkeiden TerveTalo-koordinoinnista. Tehtävä tarjoaa projektipäällikön tehtävien lisäksi mahdollisuuden tuotemallien ja menettelyjen kehittämiseen ja asiakasvastuuseen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta sekä TerveTalo- tai kosteudenhallintakoordinoinnin projektikokemusta. Arvostamme lisäksi mahdollista rakennusfysikaalisen suunnittelun pätevyyttä sekä mahdollisuutta toimia kosteuskoordinaattorina rakennushankkeissa. Osana kehittymistä mahdollistamme oman osaamisen kehittämisen ja toimenkuvaan liittyvien pätevyyksien suorittamisen.

TerveTalo-konsultti

TerveTalo-hankkeiden asiantuntijaksi kehittyvälle tarjoamme monipuolisten projektiemme ja kehittämämme TerveTalo-toimintamallin ympäristössä ainutlaatuisen kehitysmahdollisuuden TerveTalo-asiantuntijaksi. Työssä oppimisen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen esimerkiksi TerveTalo- tai kosteudenhallintakoordinaattorin koulutuksiin osallistumisella. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta sekä aitoa kiinnostusta kehittyä terveelliseen rakentamisen asiantuntijaksi. Tehtäväkuvasi on muokattavissa nykyisen osaamispohjasi ja kehitystavoitteidesi mukaisesti. Arvostamme toimenkuvaa tukevaa käytännön kokemusta ja koulutusta.

Kollegoinasi on yli 20 motivoitunutta asiantuntijaa, joiden kanssa on antoisaa työskennellä Pohjoismaiden terveellisimmässä toimistossa https://gbp.fi/pohjoismaiden-terveellisin-toimisto-loytyy-suomesta. Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia.

Ota yhteyttä:

Keijo Leppävuori, Keijo@gbp.fi, 044 7665318
Timo Rintala, timo@gbp.fi, 044 7637764