Uutiset

GBP hakee harjoittelijaa rakennusten hiilijalanjälkilaskennan projektitehtäviin

Harjoittelija rakennusten hiilijalanjälkilaskennan projektitehtäviin

Green Building Partners Oy – Helsinki
Julkaistu 15.1.2020

Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Työantajana huolehdimme yhdessä toistemme hyvinvoinnista, hyvästä yhteishengestä ja työssä viihtymisestä.

Haemme harjoittelijaa rakennusten hiilijalanjälkilaskennan tehtäviin. Projektiassistenttina toimit ensisijaisesti hiilijalanjälki- ja elinkaarilaskennan parissa niin ympäristöluokitusprojektien osana kuin myös erillisinä toimeksiantoina. Projektit sisältävät rakennusmateriaalien ja energiankulutuksen päästölaskentaa sekä elinkaariarvioinnin herkkyystarkasteluja. Lue lisää rakennusten hiilijalanjäljestä: https://gbp.fi/service/palvelut-rakennushankkeissa/hiilijalanjaljen-laskenta/

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa opintotaustaa, esimerkiksi rakennustekniikan alalta, sekä halua kehittyä rakentamisen elinkaariasiantuntijaksi. Tehtävä edellyttää kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta. Hakijan eduksi katsotaan mahdollisuus työskennellä myös opintojen ohella.

Kollegoinasi on yli 20 motivoitunutta asiantuntijaa, joiden kanssa on antoisaa työskennellä Pohjoismaiden terveellisimmässä toimistossa https://gbp.fi/pohjoismaiden-terveellisin-toimisto-loytyy-suomesta . Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia.

Ota yhteyttä:

Timo Rintala, timo@gbp.fi, 044 7637764
Keijo Leppävuori, keijo@gbp.fi, 044 7665318

Hakuilmoitus pdf:nä: Harjoittelija rakennusten hiilijalanjälkilaskennan projektitehtäviin