Uutiset

GBP hakee projektipäällikköä rakennushankkeiden Terve Talo -ohjaukseen

Projektipäällikkö rakennushankkeiden Terve Talo -ohjaukseen

Green Building Partners Oy – Helsinki
Julkaistu 23.9. (Päättyy 23.10.)

 

Työpaikkakuvaus

Green Building Partners Oy hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ RAKENNUSHANKKEIDEN TERVE TALO -OHJAUKSEEN

Tule mukaan rakentamaan terveellisiä tiloja!

Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Työantajana huolehdimme yhdessä toistemme hyvinvoinnista, hyvästä yhteishengestä ja työssä viihtymisestä.

Tehtäväkuvaan kuuluvat rakennushankkeiden suunnittelu- ja rakentamisvaiheen ohjaustehtävät liittyen ensisijaisesti sisäilmaston laadunhallintaan, Terve Talo -vaatimuksiin, Kuivaketju10-koordinointiin ja rakennusfysikaalisen toiminnan varmentamiseen. Tehtävän ytimen muodostaa suunnittelijoiden ja työmaan kanssa yhteistyössä tehtävä hankkeen ohjaus sekä työmaan aikainen valvonta. Lue lisää rakennushankkeiden terveellisyydestä:  https://gbp.fi/service/palvelut-rakennushankkeissa/rakennushankkeen-terveellisyys

Haemme asiantuntijaa kehittymään vaativien sairaala-, koulu- ja päiväkotihankkeiden Terve Talo projektipäälliköksi. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan pohjakoulutusta sekä intoa terveellisyyden ja rakennusfysikaalisen toiminnan ohjaukseen. Arvostamme kokemusta Terve Talo hankkeista, kosteusriskien hallinnasta, rakennusfysikaalisen suunnittelun pätevyyttä sekä mahdollisuutta toimia kosteudenhallintakoordinaattorina rakennushankkeissa. Osana kehittymistä mahdollistamme oman osaamisesi kehittämisen ja toimenkuvaan liittyvien pätevyyksien suorittamisen.

 

Kollegoinasi on yli 20 motivoitunutta asiantuntijaa, joiden kanssa on antoisaa työskennellä Pohjoismaiden terveellisimmässä toimistossa https://gbp.fi/pohjoismaiden-terveellisin-toimisto-loytyy-suomesta Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia.

 

Ota yhteyttä:

Timo Rintala, timo@gbp.fi, 044 7637764

Keijo Leppävuori, keijo@gbp.fi, 044 7665318

 

Hae työpaikkaa täältä