Uutiset

GBP hakee ympäristö- ja energia-asiantuntijoita

Kiinteistöalan ympäristö- ja energia-asiantuntijoita

Green Building Partners Oy – Helsinki
Julkaistu 23.9. (Päättyy 23.10.)

 

Työpaikkakuvaus

Green Building Partners Oy hakee

KIINTEISTÖALAN YMPÄRISTÖ- ja ENERGIA-ASIANTUNTIJOITA

Green Building Partners on vastuullisten rakentajien ja kiinteistönomistajien kumppani ja vihreän rakentamisen konsultoinnin markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä Suomen kiinnostavimpien hankkeiden ja asiakkaiden parissa. Työantajana huolehdimme yhdessä toistemme hyvinvoinnista, hyvästä yhteishengestä ja työssä viihtymisestä.

Haemme osaajia energia- ja ympäristökonsultoinnin projekteihin. Tehtäväkuvaasi kuuluvat hankeohjauksen energia-, elinkaari- ja ympäristötehokkuuden kehittämisen tehtävät osaamistaustasi mukaan. Tyypillisiä projekteja ovat hankkeiden tai olemassa olevan kiinteistökannan ympäristösertifioinnit sekä energiatehokkuuden kehittäminen.

Osaamistasosi mukaan tarjoamme projektipäällikön tai asiantuntijan tehtäviä. Kehittymisen myötä tehtävä on muokattavissa osaamisen, mielenkiinnon ja kehitystavoitteidesi mukaisesti. Aloittelevalle asiantuntijalle monipuoliset projektimme, vakiintuneet projektimallimme sekä dynaaminen työympäristö alan johtavien asiantuntijoidemme kanssa mahdollistavat osaamisen nopean kehittämisen. Työssä oppimisen lisäksi tuemme ympäristöluokitus-konsultin pätevyyksien hankkimisessa (LEED, BREEAM, RTS, WELL).

Odotamme sinulta soveltuvaa pohjakoulutusta (talo-, energia- tai rakentamistekniikan ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto). Olet vasta valmistunut tai jo muutaman vuoden työelämässä mukana ollut. Arvostamme lisäksi tehtävän suorittamista tukevaa erityisosaamista tai -koulutusta sekä kokemusta suunnittelutehtävistä. Tehtävä edellyttää kehityshenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista otetta projektien ohjaukseen.

Kollegoinasi on yli 20 motivoitunutta asiantuntijaa, joiden kanssa on antoisaa työskennellä Pohjoismaiden terveellisimmässä toimistossa https://gbp.fi/pohjoismaiden-terveellisin-toimisto-loytyy-suomesta. Päätöksenteossa olemme ketteriä ja toiminnassamme riippumattomia. Palkkaamme uudet henkilöt heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Ota yhteyttä:

Pekka Mairinoja, pekka@gbp.fi, 044 7664297

Keijo Leppävuori, keijo@gbp.fi, 0447665318

Hae työpaikkaa täältä