Uutiset

GBP:läiset polkivat jälleen hyvän asian puolesta

Suomen syksy tarjoilee vielä kauniita pyöräilykelejä, mutta tämänvuotinen kilometrikisa päättyi sunnuntaina 22.9. Kilometrikisa on Pyöräilykuntien verkosto ry:n ja Suomi Pyöräilee -kampanjan järjestämä leikkimielinen kilpailu, jossa joukkueet kirjaavat pyöräilykilometrinsä ylös ja kerryttävät näin oman joukkueensa pyöräilysaldoa.

Me GBP:läiset olimme jälleen mukana pyöräilyhurmoksessa ja samalla polkemassa ilmastonmuutosta vastaan. Poljettuja kilometrejä kertyi mittariin yhteensä 4500 ja rapiat; kärkikerryttäjinä Keijo, Laura ja Jennifer. Hieno suoritus kärkikolmikolta ja koko porukalta!

Osallistuimme samalla Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen tekemällä kilometrimäärän mukaisen lahjoituksen, joka ohjautuu ilmastonmuutoksesta kärsiville alueille eteläiseen Afrikkaan ja Tadzhikistanin vuoristoalueille.

Vaikka emme kilometrikisassa aivan palkintosijoille asti päässeetkään, osallistuminen palkitsi monin tavoin. Kampanjoiden tiimoilta säästimme bensaa 315 litraa, vähensimme hiilidioksidipäästöjä 787 kg, edistimme omaa hyvinvointiamme ja autoimme samalla ilmastonmuutoksesta kärsiviä alueita. Pieniä suuria tekoja, joissa kaikki voittavat.

Lue lisää Kilometrikisasta ja Ketjureaktioista kampanjoiden omilta sivuilta.