Uutiset

International Well Building Institute (IWBI) julkaisi uuden WELL Health-Safety Ratingin

Kiinteistöjen käyttäjien hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvää WELL Building Standardia hallinnoiva International Well Building Institute (IWBI) on julkaissut uuden WELL Health-Safety Ratingin. Tuoreeltaan julkaistu tutkimustietoon perustuva, kolmannen osapuolen vahvistama ja varsinaista WELL-sertifiointia kevyempi luokitus, on suunnattu COVID-19 torjumiseen kiinteistöissä. Sertifiointi soveltuu kaikenlaisille tilatyypeille ja sen kriteerit on kohdistettu kiinteistöjen käyttöön ja ylläpitoon liittyviin avainteemoihin, joita ovat siivous ja puhtaanapito, hätätilanteisiin varautuminen, terveyspalvelut, ilman- ja vedenlaatu sekä sidosryhmien sitouttaminen ja viestintä.

Vietämme suurimman osan ajastamme sisätiloissa ja tämän vuoksi kiinteistöjen toimilla on merkittävä rooli vallitsevan pandemian torjumisessa. WELL Health-Safety Rating auttaa kiinteistön omistajia ja organisaatioita vastaamaan pandemian myötä esiin nousseisiin haasteisiin ja asettamaan terveellisen ja turvallisen ympäristön tarjoamisen työntekijöille, vierailijoille sekä muille tilojen käyttäjille ensisijaiseksi päämääräksi.

Meiltä löytyy WELL AP -pätevöityneet asiantuntijat ja tarjoamme mielellämme osaamisemme ja kokemuksemme käyttöönne myös WELL Health-Safety Ratingin läpiviemiseen.

Lisää tietoa luokituksesta IWBI:n sivuilta: https://www.wellcertified.com/health-safety