Palvelu

Palvelut rakennushankkeissa

Palvelut rakennushankkeissa

Palvelut rakennushankkeissa


Olemme kestävän rakentamisen asiantuntijapalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Asiantuntijamme ovat laatineet yli puolet kaikista Suomen rakennushankkeiden ja olemassa olevien kiinteistöjen ympäristöluokituksista. Olemme olleet mukana lähes kaikissa Suomen kiinteistöpuolen elinkaarihankkeissa ja tällä hetkellä olemme toteuttamassa niistä 20 koulua, päiväkotia ja hyvinvointikeskusta. Osaamisemme perustana on ymmärrys kiinteistöliiketoiminnasta, rakennushankkeista, rakennusten teknisistä detaljeista sekä alan viimeisimmistä toimintamalleista. Tuomme hankkeisiin faktat päätöksentekoa varten ja varmistamme tavoitteiden saavuttamisen käyttöjaksolle asti.

Suunnittelu ja rakentaminen ovat kriittisiä vaiheita kiinteistön energiankulutuksen, muiden ympäristövaikutusten sekä sisäolosuhteiden kannalta, koska silloin tehdyt ratkaisut vaikuttavat kiinteistön koko elinkaaren ajan. GBP tukee rakennushankkeita tekemällä ympäristösertifiointeja ja tarjoamalla monipuolisia elinkaarisuunnittelupalveluja.

Ympäristösertifikaatti on kolmannen osapuolen varmentama laatuleima rakennushankkeen ympäristötehokkuudesta. Ympäristöluokitustyökalujen käyttö helpottaa sidosryhmien välistä keskustelua rakennusten energiatehokkuudesta ja ratkaisujen kehittämisestä. GBP on Suomen johtava asiantuntija ympäristösertifiointien ohjaamisessa. Valikoimaamme kuuluu kaikki yleisesti käytetyt  sertifikaatit, kuten LEED, BREEAM, RTS-hankeluokitus, WELL ja Joutsenmerkki. Asiantuntijamme ovat laatineet yli puolet kaikista Suomen rakennushankkeiden ja olemassa olevien kiinteistöjen ympäristösertifioinneista.

Rakennushankkeen energiatehokkuuden hallinta on kustannustehokkain tapa varmistaa rakentamisen lopputuloksen onnistuminen energiatehokkuuden ja sisäilman laadun osalta. Järjestelmällisellä rakennushankkeiden terveellisyyden hallinnalla puolestaan ennaltaehkäistään kosteus- ja homeongelmia. Hiilijalanjäljen laskenta rakennusvaiheessa mahdollistaa välittömän rakentamisen ympäristövaikutusten pienentämisen. Elinkaarikustannusten laskenta jo suunnitteluvaiheessa mahdollistaa elinkaarikustannusten säästön investointikustannusten karsimisen sijaan. Parhaimmillaan säästetään sekä investoinnissa että käyttökuluissa.

Referenssit

Palvelut rakennushankkeissa

Iso Omena/Matinkylän Metrokeskus

Palvelut rakennushankkeissa

Pressi Smart Premises C-talo LEED

Palvelut rakennushankkeissa

Kollikallion asuinkerrostalon RTS

Palvelut rakennushankkeissa

Pudasjärven Hyvän Olon Keskus